Bauder hidegen öntapadó párazáró lemezek

A BAUDER HIDEGEN ÖNTAPADÓ PÁRAZÁRÓIVAL MINDIG MEGŐRIZHETI A HIDEGVÉRÉT.

A Bauder párazáró lemezek minden igényt kielégítő megoldást jelentenek. Párazáró választékuk kialakításánál azonban ennél többre törekedtek. Céljuk az volt, hogy a megfelelő megoldás egyben a legegyszerűbb is legyen a beépíthetőség tekintetében. A gyakorlatban a lemezek fekteteésének gyorsasága kiemelt jelntőséggel bír, a könnyű felhasználhatóság pedig nagymértékben hozzájárul a  megbízható kivitelezéshez. Hidegen öntapadó párazáró lemezeik kiváló teljesítménye pont ezkre a területekre koncentrálódik leginkább:egyszerűség, gyorsaság és megbízhatóság.

  • Lánghegesztés nélkül-egyszerűen, biztonságosan.

A tűzvédelmi előírások jelentősen nehezítik a nyílt lánggal történő munkavégzést a tetőn. Ehhez a tűzveszélyes, műanyag részletkialakítások (felülvilágítók, szellőzőcsövek,stb.)egyre szélesebb körben történő elterjedése is nagymértékben hozzájárul. A hidegen öntapadó párazáró és bitumenes lemezeknek köszönhetően, a lánghegesztő berendezés használata mellőzhetővé válik.

  • Egyszerű, biztonságos és időtakarékos

Nincs egyéb teendő, mint a lemezt kitekercselni, a védőfóliát eltávolítani, majd a lemezt hengerelni, A körülményes és időigényes hegesztési eljárás már a múlté. Hidegen öntapadó párazáró és bitumenes lemezekkel megtakaríthatja a lemezek fektetésére fordított idő akár 50%-kát is a tető tisztaságának megóvása mellett.

  • Különbség hidegen öntapadó és hidegen öntapadó között

Kis lemezvastagság. Trapézlemezen történő alkalmazásához szélesebb/hosszabb lemezkialakítás. Hőszigetelésre ragasztható speciális lemezek. Mérsékelt tűzterjedésű, csökkentett fűtőértékű lemezek. Ideiglenes védszigetelések. A hidegen öntapadó lemezek széles választéka személyre szabott megoldásokat kínál.

 

AZ IDEIGLENES VÉDSZIGETELÉS A BauderTEC KSD talkum

varratainak hegesztésével egyszerűen kialakítható. A lemez finomszórással ellátott bitumefelső oldala csúszásbiztos, lehetővé teszi a hőszigetelő anyagra történő ragasztást. Trapézlemezen a stabil hordozóbetétnek köszönhetően lépésálló, hidegen öntapadó eljárással fektetehető. Faaljzatra történő fektetéséhez integrált elválasztó réteg is szükséges.

A VÁLTOZTATHATÓ HOSSZTOLDÁSRA ALKALMAS BauderTEC KSD DUO

lemezzel a lánghegesztés és a hidegen öntapadó eljárás egyaránt lehetséges. Használatával az aljzat mentesíthető a hő általi terheléstől. A toldási és illesztési tartomány kis magasságeltérései a nehezen hajlítható hőszigetelő anyagoknak optimális felfekvést biztosít.

A KLASSZIKUS HIDEGEN ÖNTAPADÓ BauderTEC KSD

párazáró lemez gyors és biztonságos felhasználást tesz lehetővé a csekély lemezvastagság ellenére is.

KÖNNYŰSZERKEZETES IPARI TETŐKHÖZ BauderTEC DBR

mérsékelt tűzterjedésű és csökkentett fűtőértékű, a DIN 18234 tűzvédelmi követelményrendszernek megfelelő párazáró lemez. Speciális szélessége miatt trapézlemezre is fektethető. A stabil hordozóbetétnek köszönhetően lépésálló.

A HŐSZIGETELÉSRE RAGASZTHATÓ BauderTHERM DS 1 DUO

gyors fektetést tesz lehetővé. A felső oldalon található THERM csíkok aktiválásával a hőszigetelő anyag (pl. Bauder PIR) közvetlenül, egyéb ragasztóanyag használata nélkül ragasztható. Univerzálisan lkalmazható: trapézlemezre hidegen öntapadó eljárással, faaljzatra integrált elválasztó réteggel, betonaljzatra hő általi aktiválással fektethető.

Kérje egyedi árajánlatunkat!

Árajánlat kérés

Kérdése van? Hívjon most! Szakértő kollegánk várja hívását! +36 30 195 04 85