Nobasil Drótfonatos paplanok háromszorosan tökéletesítve a KnaufInsulationtól

A Knauf Insulation három területen tökéletesítette drótfonatos paplanjait azért, hogy könnyebbé tegyék munkáját.

1./ Tökéletesebb kicsomagolás:
az optimális szállítás érdekében termékeiket fólia zsákkal védik, amely adott esetben lehetővé teszi a termék rövid idejű tárolását kültéren is. A tartós fólia zsák véd az időjárás viszontagságaitól, a hulladék gyűjtésére is alkalmas. A tekercs speciális perforációval ellátott csomagolása lehetővé teszi a gyors és precíz kicsomagolást.

2./ Tökéletesebb szállítás:
a tekercsen található műanyag pánt feszesen tartja a terméket és megakadályozza kinyílását. A termék hordozása során szintén előnyös, segít a könnyebb mozgatásban. Ez az egyetlen felmerülő szemét a közvetlen beépítésnél, tehát az összes hulladék elfér a zsebben.

3./ Tökéletesebb felhelyezés:
a gyorsabb és hatékonyabb munkavégzés érdekében is sok mindenben javították terméküket. Észrevehetően kevesebb por képződik a termék kicsomagolásakor, ezáltal tisztább és kényelmesebb munkavégzést biztosít. A termék jelölését a fenntarthatóság érdekében hőálló tintasugaras nyomtatással végzik. A továbbfejlesztett tűzésnek köszönhetően nagyobb stabilitást, csökkentett kiporzást és egységes megjelenést értek el. Mindkét végén meghosszabbították a dróthálót a könnyebb felhelyezés érdekében (50 mm-es vastagságtól).

                                                    

Kérje egyedi árajánlatunkat!

Árajánlat kérés

Kérdése van? Hívjon most! Szakértő kollegánk várja hívását! +36 30 195 04 85